Nieuwjaars SALE – Vivino

Code Verlopen
Het wijnfestijn gaat nog even door. Profiteer tot middernacht van...Lees meer

Het wijnfestijn gaat nog even door. Profiteer tot middernacht van onze spectaculaire nieuwjaarsopruiming en krijg 10% EXTRA KASSAKORTING met coupon code NY2020. Vul de code in tijdens jouw bestelling en de korting wordt direct verrekend.
Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben we 5 van onze favorieten op een rijtje gezet. Alle vijf zijn het toppers met de beste prijs, waarbij je nu met code NY2020 ook nog eens 10% extra korting krijgt. Feest.

Bedrijf: Vivino
Categorie: Eten en Drinken
Geldig vanaf: 01-01-2020
Geldig tot: 12-01-2020

Gebruik maken van deze actie? Klik dan hierboven!
Alle Kortingscodes.nl maakt gebruik van geldige kortingscodes die aangeleverd worden door het bedrijf zelf. Doordat wij direct in contact staan met deze bedrijven kunnen wij zoveel kortingscodes/coupon codes op onze website plaatsen. Minder…

Knotsgekke Carnaval Korting – Vivino

Code Verlopen
Het is bijna zo ver. Eindelijk weer tijd voor carnavalskrakers,...Lees meer

Het is bijna zo ver. Eindelijk weer tijd voor carnavalskrakers, optochten, verkleedpartijen en heel veel gezelligheid. Daar mist nog maar één ding: een goed glas wijn.

Daarom vandaag van 11:11am tot 11:11pm: 11% korting op ALLE wijnen met coupon code: CNVL11. Minder…

Tevens biedt Vivino wijnen aan met bijpassende gerechten. Per wijn kun je zien welk gerecht hierbij past. Denk aan vlees zoals gevogelte, rund, wild of vis. Ook of het bij pittig eten past of bij zoete desserts bijvoorbeeld. Met de Vivino kortingscode kun je bijpassende gerechten bestellen. Dit zijn onder andere rundvlees, diverse soorten luxe kazen om een kaasplankje van samen te stellen. Maar ook luxe dessert gerechten, complete maaltijden en gerechten met zeedieren. De keuze om een bijpassend gerecht te bestellen is snel gemaakt omdat per categorie wijn ook bijpassende gerechten staan omschreven. Tevens zijn er categorieën wijn die omschreven zijn als uniek zoals speciale verwen wijn die zeldzaam is. In het product overzicht verschijnen dan alle soorten wijn die aan die criteria voldoen. Wordt er bijvoorbeeld op Chili gezocht? Dan krijgt men alle wijnen uit Chili te zien. Voor meer informatie kun je klikken op het Vivino logo hierboven.