Onlangs verlopen Luisterrijk.nl kortingscode

50% korting op luisterboeken Annejet van der Zijl – Luisterrijk.nl

Deal Verlopen
Annejet van der Zijl is in juni auteur van de...Lees meer

Annejet van der Zijl is in juni auteur van de maand bij Luisterrijk. Download 10 luisterboeken met 50% korting, al vanaf € 2,99!

Annejet van der Zijl (1962) is een Nederlands journalist en schrijfster. Ze begon haar loopbaan bij de toenmalige Haagse Post, net voor het blad fuseerde met De Tijd. Ze specialiseerde zich daar in literaire geschiedschrijving en portretten. In 1998 debuteerde ze met het boek Jagtlust over het meest roemruchte artistieke broeinest van Nederland. Sindsdien schreef ze meerdere bestsellers.

Actie: 50% korting op 10 luisterboeken van Annejet van der Zijl, al vanaf € 2,99.
Geldigheid: 06-06-2022 tot en met 30-06-2022
Landingspagina: https://www.luisterrijk.nl/auteur-van-de-maand

Voor deze actie is speciaal bannermateriaal ter beschikking gesteld. Promoot de producten prominent op uw website en profiteer optimaal van deze conversie verhogende actie.

Luisterrijk is al ruim 15 jaar dé luisterboekenspecialist in Nederland en Vlaanderen. Luisterrijk.nl levert digitale luisterboeken zonder abonnement (en géén CD’s!). Na aankoop in onze webshop kan je de luisterboeken beluisteren in onze gratis app (voor iOS en Android) of kan je ze downloaden als mp3.

Bedrijf: Luisterrijk.nl
Categorie: Boeken, kranten en tijdschriften
Geldig vanaf: 01-06-2022
Geldig tot: 30-06-2022

Gebruik maken van deze kortingscodeactie van Luisterrijk.nl? Klik dan op de actie hierboven!
Alle Kortingscodes.nl maakt gebruik van geldige kortingscodes die aangeleverd worden door het Luisterrijk.nl zelf. Doordat wij direct in contact staan met Luisterrijk.nl kunnen wij zoveel kortingscodes/coupon codes op onze website plaatsen. Minder…

Pak deal
100% werkt!