€ 5 kortingsactie Van der Valk – Hotelkamerveiling

Code Verlopen
Ontvang nu tijdelijk € 5 korting op circa 100 voordelige...Lees meer

Ontvang nu tijdelijk € 5 korting op circa 100 voordelige Van der Valk veilingen van Hotelkamerveiling.nl. Geniet samen (alle aanbiedingen en prijzen zijn gebaseerd op 2 personen) van jouw favoriete Van der Valk hotel. De unieke code die je ontvangt is geldig vanaf 7 februari 2020 t/m 16 februari 2020 en kun je na het winnen van de veiling tijdens de betaling toevoegen aan je account waardoor je korting automatisch verrekend wordt. De code is eenmaal per account te gebruiken.

Werkwijze / verzilverstappen:

1. Ga naar www.hotelkamerveiling.nl

2. Heb je een account? Login met je gegevens. Nog geen account? Maak een account aan door rechtsboven op ‘registreren’ te klikken en doorloop het registratieproces. Zodra je je account hebt bevestigd vanuit je mailbox kun je inloggen.

3. Eenmaal ingelogd heb je toegang tot alle circa 650 lopende veilingen. Om de korting te kunnen gebruiken klik je bovenin de pagina op de categorie ‘Van der Valk’ zodat je alle circa 100 lopende Van der Valk veilingen ziet.

4. Kies (je kunt links gebruik maken van het filter om je hierbij te helpen) je favoriete Van der Valk veiling uit en breng je bod uit (dit dient tenminste €1,- hoger te liggen dan het startbod of huidige bod).

5. Is de veiling afgelopen en ben jij de winnaar geworden? Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een e-mail met een bevestiging en je kunt hem direct met o.a. iDEAL betalen. Tijdens het betaalproces kun je in stap 2 rechtsbovenin (zie bijlage) klikken op ‘Voeg couponcode toe’. Hier voeg je jouw kortingscode toe.

6. Je code vink je vervolgens aan om te verrekenen met je gewonnen veiling (incl. veilingkosten) en in de volgende stap selecteer je je betaalwijze en rond je het verder af. Na betaling ontvang je in je mail en in je account de betaalbevestiging en kun je vanuit je account de reservering plaatsen bij het hotel (o.b.v. beschikbaarheid)

Categorie: Reizen en vakanties
Geldig vanaf: 07-02-2020
Geldig tot: 17-02-2020
Land: Nederland

Gebruik maken van deze actie? Klik dan hierboven!

Alle Kortingscodes.nl maakt gebruik van geldige kortingscodes die aangeleverd worden door het bedrijf zelf. Doordat wij direct in contact staan met deze bedrijven kunnen wij zoveel kortingscodes/coupon codes op onze website plaatsen. Deze kortingscode is niet exclusief op deze website. Minder…