GRILLROOSTER VAN RVS VOOR 57 CM KETTLE BBQ’S + GIETIJZEREN ‘SEAR GRATE’ VOOR GOURMET BBQ SYSTEEM – Auspiteurope.com

Deal Nog maar 3 maanden geldig
Aanbiedingsset van BBQ Systeem - Grillrooster van RVS voor 57...Lees meer

Aanbiedingsset van BBQ Systeem – Grillrooster van RVS voor 57 CM Kettle BBQ’s én de Gietijzeren ‘ Sear Grate ” voor gourmet BBQ Systeem.

BBQ Systeem: Absolute basisuitrusting voor alle houtskoolbarbecues met een diameter van 57 cm. Onder andere geschikt voor Weber. Gemaakt van roestvrij staal. Dit rooster maakt het mogelijk om diverse Gourmet BBQ inserts te plaatsen voor specifieke bereidingen. Denk aan bijvoorbeeld de Sear grate, Korean BBQ en Dutch oven.

Sear Grate : Deze gietijzeren accessoire verdeelt de warmte veel beter dan het standaard geleverde stalen / ijzeren rek dat wordt meegeleverd bij de BBQ. Tevens krijg u van die mooie brede grill streepjes op uw vlees net zoals in een restaurant. Het vlees schroeit ook nog een extra snel en mooi dicht voor een optimaal bbq resultaat.

Bedrijf: Auspiteurope.com
Categorie: Wonen, huis en tuin
Geldig vanaf: 18-03-2020
Geldig tot: 01-07-2020

Gebruik maken van deze actie? Klik dan hierboven!
Alle Kortingscodes.nl maakt gebruik van geldige kortingscodes die aangeleverd worden door het bedrijf zelf. Doordat wij direct in contact staan met deze bedrijven kunnen wij zoveel kortingscodes/coupon codes op onze website plaatsen. Minder…

Pak deal
100% werkt!