fbpx

De Kersttrui is niet meer weg te denken tegenwoordig

De Kersttrui is niet meer weg te denken tegenwoordig

Het is bijna Kerst en het ene na het andere feest of diner zal plaatsvinden. Grote vraag wat je het beste kunt dragen als je een beetje met de mode mee wilt gaan. Omdat je deze vraag eigenlijk elk jaar kunt stellen hebben wij de volgende opties met kersttruien voor je op een rijtje gezet.

Ouderwets of modieus

Als je wilt opvallen, kun je natuurlijk een typische lelijke kersttrui aantrekken met lelijke motiefjes en eruit ziet alsof je grootmoeder hem voor je gebreid heeft. Of ga jij meer voor modieus? Er zijn tegenwoordig tal van hippe kersttruien verkrijgbaar in winkels maar ook het aantal webshops stijgt ieder jaar opnieuw. Van klassieke ontwerpen, tot truien die te gek staan met een mooi overhemd eronder, tot hilarische truien met lampjes en belletjes. Je kan het zo gek niet bedenken en het bestaat tegenwoordig.

Kersttrui voor heren

Nee, je hoeft je niet meer te schamen. Die tijd is voorbij. Ook een man kan nu prima verschijnen in een kersttrui. Bij familie, op het werk, op een fout feestje. Genoeg gelegenheden om dit jaar een kersttrui voor heren te dragen.

De truien zijn in vele maten en kleuren beschikbaar. Materialen die vaak gebruikt worden zijn wol, acryl en katoen. Let er wel op dat wol vaak wat duurder is en lastiger is met wassen. Wij hebben prijzen gezien van 10 euro tot wel meer dan 100 euro.

Kersttrui voor dames

Voor dames is het aanbod vaak zelfs nog wat ruimer. Buiten alle unisex modellen zijn er vaak nog speciale dames kersttruien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een getailleerde kersttrui of een leuk kerstjurkje. Er is echt enorm veel aanbod, vergelijk daarom alle winkels en webwinkels goed.

Kortingscode voor een kersttrui
Nu vraag jij je natuurlijk af; zijn er ook kortingscodes beschikbaar voor deze te gekke foute kersttruien? Natuurlijk. Maar daar moet je wel een beetje moeite voor doen uiteraard. Check regelmatig de websites om te zien of er acties zijn en houd ze social media kanalen als Facebook en Instagram in de gaten, hier zien wij ook vaak acties en kortingscodes voorbij komen!

  • Reacties
  • 0

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu snel aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates kortingscodes en deals!