Tegenwoordig gebruikt iedereen een laptop of computer, we kunnen er eigenlijk niet meer om heen.

Een Macbook is een van de meest populaire laptops op dit moment. Er zijn verschillende uitvoeringen van met ieder zijn eigen kenmerk. De ene is erg licht en de ander juist zwaarder en sneller. Qua uiterlijk zien ze er allemaal gelikt uit, hier staat de maker van de laptop (Apple) ook om bekend. Apple is de koning op het gebied van uiterlijk, alles ziet er perfect uit.

Een Macbook is een vrij duur product en op deze site vind u de aanbiedingen op dit moment. Pas wel op, want deze aanbiedingen gelden niet voor altijd.

Er zijn 3 verschillende soorten Macbooks. Je hebt de Macbook, de Macbook pro en de Macbook Air. De Macbook is de meest goedkope, de Macbook Air de lichtste en de Macbook pro is de snelste van de 3. Een Macbook Air weegt 1.7 kilogram en is dus perfect om mee naar school te nemen of voor op het werk. Voor degene die zware programma’s gebruiken is de Macbook pro perfect! Deze snelle laptop kan vrijwel alles aan.

Een enorm pluspunt is de lange accu duur. De laptops gaan gemiddeld 12 uur mee en dit is genoeg om een hele dag vol te maken. Dus ik zou zeggen investeer in de toekomst! Een Macbook gaat nou eenmaal langer mee dan een normale laptop. Dit komt door de hoge kwaliteit onderdelen en de manier waar op de Macbook geproduceerd wordt. Hierdoor is de gemiddelde levensduur langer!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *