Nieuwe Kantoor kortingscodes

ONZE TOP-RELATIEGESCHENKEN – Onlineprinters BE

Bedrukte relatiegeschenken zijn kostenefficiënt en overtuigen door hun niet te...Lees meer

Bedrukte relatiegeschenken zijn kostenefficiënt en overtuigen door hun niet te evenaren reclame-effect. In vergelijking met andere communicatiemiddelen bereikt men hiermee de hoogste gevoelswaarde met betrekking tot het verkregen product, bedrijf of merk. Maak nu kennis met de negen meest verkochte relatiegeschenken in onze onlineshop en ontvang met de kortingscode TOPSELLER21 15 % korting* op de topproducten.

Categorie: Kantoor
Voorwaarden:
* Meldt u zich zoals u gewend bent op nl.onlineprinters.be aan met uw klantgegevens en voer de kortingscode TOPSELLER21 in het daarvoor bestemd veld in de winkelwagen in. Geen minimumbestelwaarde. Geen contante uitbetaling. Kan niet worden gecombineerd met andere acties of kortingscodes. Maximaal kortingsbedrag: 100 euro. De actie geldt slechts tot en met 31-10-2021 voor de op de landingpage genoemde producten. Voor de actie is een klantenaccount vereist.
Geldig vanaf: 04-10-2021 11:41:00
Geldig tot: 31-10-2021 23:00:00
Land: Belgie, Nederland

Gebruik maken van deze actie? Klik dan hierboven!

Alle Kortingscodes.nl maakt gebruik van geldige kortingscodes die aangeleverd worden door het bedrijf zelf. Doordat wij direct in contact staan met deze bedrijven kunnen wij zoveel kortingscodes/coupon codes op onze website plaatsen. Deze kortingscode is exclusief op deze website. Minder…

SELLER21 Pak korting
Nog maar 2 weken geldig