fbpx
Je bespaart: 50%
Korting
€59.95
€29.95
Vandaag geldig
Deze deal is verlopen.

2x Koolmonoxidemelder en koolmonoxide meter

Koolmonoxide is een bijzonder gevaarlijk gas dat niet alleen geurloos is, maar ook dodelijk. In iedere ruimte waar het risico bestaat dat er koolmonoxide vrij zou kunnen komen, moet er dus eigenlijk e Pak aanbieding

Beschrijving aanbieding

Koolmonoxide is een bijzonder gevaarlijk gas dat niet alleen geurloos is, maar ook dodelijk. In iedere ruimte waar het risico bestaat dat er koolmonoxide vrij zou kunnen komen, moet er dus eigenlijk een koolmonoxidemelder worden geplaatst. Koolmonoxide kan ontstaan bij de onvolledige verbranding van alle fossiele brandstoffen zoals olie, aardgas en steenkool. Omdat vrijwel overal gebruik wordt gemaakt van verbranding van fossiele brandstof, thuis en op het werk, is van belang om de koolmonoxidemeter altijd goed te laten onderhouden en te controleren, de meters hebben een CE certificaat en voldoen aan alle Europese normen.

Koolmonoxide is levensgevaarlijk en wanneer het vrijkomt, wordt dit vaak te laat opgemerkt, doordat het niet geroken wordt. Een koolmonoxide meter is een bijna onmisbaar hulpmiddel om het risico op vergiftiging met dit gevaarlijke gas te voorkomen.

Product: 2x Koolmonoxidemelder en koolmonoxide meter
Van: €59.95
Voor: €29.95
Korting: 50%
Voorraad: 1
Bezorgkosten: €0.00
Levertijd: 48 uur
Conditie: nieuw

Beoordelingen & reviews

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu snel aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates kortingscodes en deals!