Metabo BAS 261 Precision Lintzaag

Metabo BAS 261 Precision Lintzaag

Interesse in deze aanbieding? Klik dan hier: Ibood dagaanbieding.

Product: Metabo BAS 261 Precision Lintzaag
Van: €446.49
Voor: €239.95
Verkregen korting: €46.00

We willen niet ál te afgezaagd klinken, maar deze Metabo BAS 261 Precision lintzaag kan werkelijk elke klus klaren. Grote of kleine werkstukken, recht of schuin zagen, deze lintzaag krijgt het zo voor elkaar.
Zagen, zagen, wiedewiedewagen…
Vermogen, zaagdiepte & meer
Nu kunnen we wel mooi zeggen dat je met deze lintzaag elke klus kan klaren, maar hóe doe je dit dan? Nu ja, wat dacht je van een vermogen van 400 Watt? Of een maximale zaagdiepte van 10 cm? Zo zijn ook de dikkere planken geen uitdaging voor deze lintzaag. In verstek zagen is óók geen probleem met dit toestel. Omdat hij zowel recht als schuin te gebruiken is, kun je ook in hoeken kaarsrecht zagen.
Verlichting, stofafzuiging & meer
Verder beschikt de BAS 261 over ingebouwde verlichting zodat je altijd het overzicht behoudt, is de lintzaag gemakkelijk te vervangen zonder gereedschap en kun je ook de beschermkap gemakkelijk gereedschapsloos in hoogte verstellen. Daarnaast kent de BAS 261 herstartbeveiliging en een stille inductiemotor, zodat hij naast duurzaam ook bijzonder veilig en gebruiksvriendelijk is.
Werk je aan een stuk dat het nodige stof oplevert? Dan kun je een stofzuiger aansluiten op de stofafzuiging om je werkplek netjes en overzichtelijk te houden.

Interesse in deze aanbieding? Klik dan hier: Ibood dagaanbieding.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu snel aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates kortingscodes en deals!