2x Philips Sonicare FlexCare Tandenborstel HX6912/51

2x Philips Sonicare FlexCare Tandenborstel HX6912/51

Interesse in deze aanbieding? Klik dan hier: Ibood dagaanbieding.

Product: 2x Philips Sonicare FlexCare Tandenborstel HX6912/51
Van: €199.95
Voor: €89.95
Verkregen korting: €55.00

Of het met je man, vrouw of huisgenoot is; deze deal is voor mensen die een badkamer met elkaar delen.  Sla je slag en haal twee Philips Sonicare Tandenborstels in huis. Tandenborstels waarmee je je gebit en tandvlees verzorgt zoals het hoort! 
De Philips Sonicare FlexCare beschikt over een 2-minuten-timer, 3 verschillende poetsopties en een techniek die ervoor zorgt dat je tandplak écht verwijdert en je tandvlees gezond blijft. 
Borstelopties & tandplak
Deze elektrische tandenborstels beschikken over 3 verschillende borstelopties: Clean, Massage en White. Zo kan je de perfecte stand kiezen die past bij jouw wensen. Vergeleken met een “gewone” tandenborstel verwijdert de HX6912/51 tot maar liefst zeven keer zoveel tandplak; binnen twee weken beschik je al over gezonder tandvlees.
Timer & accu
Verder kent de Sonicare FlexCare tandenborstel ook een 2-minuten-timer zodat je nooit te kort (of te lang!) poetst. Dankzij de quadpacer-intervaltimer weet je daarnaast precies wanneer je van kwadrant moet wisselen. De ingebouwde accu garandeert op zijn beurt tot wel 3 weken aan gebruik op één enkele lading.
Reisetui & opzetborstels
Naast de tandenborstels ontvang je ook twee DiamondClean opzetborstels en een handig reisetui. Zo kun je ook op vakantie de zorg aan je gebit geven die het verdient.

Interesse in deze aanbieding? Klik dan hier: Ibood dagaanbieding.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu snel aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates kortingscodes en deals!