Meer bezoekers en meer conversie! Wie wilt dat nou niet? Wij van Alle-kortingscodes.nl kunnen jouw webshop daarmee helpen. Door kortingscodes toe te voegen aan onze website spreek je een hele grote doelgroep extra aan. Dagelijks verwelkomen wij duizenden bezoekers en hebben we de conversie van al meer dan 600+ webshops verhoogd.

Hoe we dat hebben gedaan?

Dat is erg simpel. We hebben de kortingscodes van de webshops toegevoegd aan ons systeem en rekenen daar een door jouw bepaalde commissie over als er een conversie heeft plaatsgevonden. Het kost je dus geen geld als we niets voor je verkopen.

Interesse gekregen?

Het werkt erg simpel. Wij zitten aangesloten bij vier platformen waar u ook onderdeel van kunt worden, wij hebben de voorkeur voor TradeTracker. Niet aangesloten bij een affiliate netwerk? Dan hebben wij de mogelijkheid om advertorials of kortingscodes op onze website te plaatsen voor een vast bedrag.

Met een bereik van meer dan 10.000+ gerichte gebruikers weet Alle-kortingscodes.nl zichzelf te onderscheiden van de concurrenten. Waar de rest probeert te scoren op webshop/winkelnaam heeft Alle-kortingscodes.nl ervoor gekozen om koopjesjagers aan te trekken. Dit doen we bijvoorbeeld door goed te scoren op het zoekwoord ‘kortingscode’ [top 5] en ‘kortingscodes’ [plek 3]. Daarnaast zijn we uiteraard actief op social media om jullie kortingscodes zo goed mogelijk te laten lopen.

  • Advertorial – €50,-
  • Kortingscode – €25,-

Advertorial of kortingscode aanvragen? Neem contact op.